Новини

„Кмете, виж!” в община Троян!
14.06.2017

От началото на месец юни гражданите на община Троян имат възможност да подават онлайн сигнали от различно естество към общинската администрация чрез платформата „Кмете, виж!”. Освен през уеб сайта https://kmetevij.com/ , подаването на сигнали може да се извърши и чрез андроид базираното мобилно приложение.

 

Кмете, виж!” предоставя интеграция от нов тип, позволяваща автоматичната регистрацията на онлайн сигналите в „Акстър Офис” -  документооборотната система на община Троян.


Профил на купувача от СГ „Акстър” с нова визия и функционалности.
31.05.2017

Широко разпространеният сред общински и областни администрации продукт „Профил на купувача” ,  от днес е с изцяло преустроен дизайн. Версия 2.0 на платформата може да се достъпи на адрес http://e-obp.eu .

 

Освен множеството визуални подобрения, обновената версия на платформата предлага и нови функционалности. Такъв е МОБИЛНИЯТ ИЗГЛЕД, чрез който безпроблемно може да достъпите обществените поръчки на администрацията, използвайки смартфон с интернет.


Необходими ъпдейти за защита от новият крипто вирус "WannaCry"
15.05.2017

В петък редица потребители, фирми и държавни институции в множество държави из цял свят станаха жертва на една от най-големите кибер атаки, осъществявани някога.

Опасният рансъмуеър, разпространяващ се като „червей” покоси множество компютри, работещи с Windows операционна система.


Интегрирана ГИС на Община Сливен с АКСТЪР
09.05.2017

Успешно завърши внедряването на системата АКСТЪР ГИС - 2017 в община Сливен. Интегрирани са всички налични цифрови планове и карти. Системата се състои от административна и публична част.  Тя облекчава работата на служителите и осигурява достъп до геоданните на потенциалните инвеститори.

Тя е достъпна чрез официалния сайт на общинска администрация - http://www.sliven.bg/index.csp , където има поставен банер и кликвайки върху него се отваря линк: http://87.121.77.67:8082/cms/ .


Екипът на СГ АКСЪР Ви поздравява с настъпващите новогодишни празници
29.12.2016
Инструмент за нулиране броячите на индексите в АКСТЪР ОФИС може да изтеглите от тук.